Brændstof

1. juni 2021 - 01:36

App linkNu på Google Play

Shell i Støvring er klar med GTL

1. juni 2021 - 01:36

Shell i Støvring, der er en af de største Shell-tankstationer herhjemme, føjer nu GTL til produktpaletten. Dermed bliver den nordjyske tankstation den første i landsdelen, hvor den tunge transport kan tanke det naturgasbaserede alternativ til diesel.

 

- Vi er glade for nu at kunne tilbyde kunderne GTL, der brænder renere og derfor udleder op til 38 pct. færre partikler end almindelig diesel. Vi havde tidligere to tanke til diesel, og da vi skulle have nye standere i april, besluttede vi at benytte den ene tank til GTL. Brændstoffet, kan tankes præcis som diesel, hvilket gør at vores kunder hurtigt er på farten igen. Desuden kræver det ingen tekniske justeringer af lastbilen, siger Peter Jensen, forhandler og ejer, Shell Støvring.

DCC Energi introducerede som de første i Danmark GTL som et nyt brændstof til erhvervsmarkedet tilbage i 2016. I dag tilbyder otte Shell truck-anlæg fordelt på Fyn, Sjælland og i Jylland GTL.

Læst i alt:

1839 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger