Brændstof

22. februar 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Leverer de første elektriske lastvogne

22. februar 2019 - 02:30

Tirsdag 19. februar leverede Volvo Trucks sine to første eldrevne lastvogne.

En renovationslastbil til affalds- og genbrugsvirksomheden Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige.

 

Serieproduktion

Volvos elektriske FL-lastbiler er en del af en forproduktion, der er udviklet i samarbejde med udvalgte kunder. Serieproduktionen af Volvo FL Electric og dens stærkere pendant Volvo FE Electric sættes i gang med et begrænset antal lastbiler til de europæiske markeder i anden halvdel af 2019.

Fraværet af motorstøj og udstødningsgasser bidrager til bedre arbejdsmiljø for chaufførerne og et mere støjsvagt og renere bymiljø.

 

16 og 27 ton totalvægt

- Vores tætte samarbejde med chauffører og kunder har gjort det muligt for os, inden for kort tid, at udvikle elektrificerede transportløsninger, der opfylder høje krav, hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet, siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks.

 

Volvo FL Electric og Volvo FE Electric er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver. FL Electric har en totalvægt på 16 ton, imens FE Electrics totalvægt er 27 ton.

 

15 lande

Volvo Trucks forhandlernetværk har 2.100 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastvognsproduktion har produktionsanlæg i 15 lande. I 2018 leverede Volvo mere end 127.000 lastvogne på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastvogne, busser og entreprenørmaskiner, marine- og industrimotorer, finansiering og service.

Læst i alt:

25 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke