Brændstof

25. november 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

YX Erhverv åbner nyt truckanlæg til lastbiler i Kalundborg

YX Erhverv åbner nyt truckanlæg til lastbiler i Kalundborg

25. november 2021 - 01:44

26. november udvider YX Erhverv endnu en gang deres landsdækkende netværk af truckanlæg, når olieselskabet denne gang åbner et nyt anlæg i Kalundborg ved rute 22 og 23.


Tidligere i år åbnede YX Erhverv to nye anlæg i Horsens og Roskilde, og nu er selskabet klar med endnu et nyt truckanlæg. Denne gang placeres det nye anlæg i Kalundborg, som er et område i rivende udvikling med en havn, som Mærsk bl.a. har valgt at gøre til knudepunkt for al containertrafik i Østdanmark.

 

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan servicere den tunge trafik i Kalundborg, som er et område med øget transport af containere til og fra Ny Vesthavn,” siger Michael B. Hansen, COO i YX Erhverv, om det nye anlæg i Kalundborg. Han fortsætter:

- Vi har allerede et stort netværk af truckanlæg, men vi kigger hele tiden efter nye attraktive lokationer, der dækker vores kunders behov. Her er Kalundborg lidt anderledes end vores øvrige placeringer, da det ikke er en by, man som udgangspunkt kører igennem, men med den øgede transport ved havnen, er vi sikre på, at vores kunder får stor glæde af det nye truckanlæg.

 

Det nye truckanlæg i Kalundborg får to baner, tre pumper og bliver etableret i industrikvarteret på Flakagervej 38, hvor to lastbiler kan tanke samtidig. Grunden tilhører vognmandsfirmaet Obel Transport, der er kunde hos YX. Obel Transport bliver nabo til det nye truckanlæg, og det samme bliver Genbrugsstationen.

En nemmere hverdag for kunderne

I YX Erhverv er kundernes behov i fokus, og det nye truckanlæg i Kalundborg har gode tilkørselsforhold og high-speed-pumper til vognmænd og chauffører.

 

- Vi skal være der, hvor vores kunder kører, og vi skal sørge for at give dem den bedste oplevelse, som gør deres hverdag lidt nemmere. Det gør vi bl.a. ved at have et stort netværk af godt beliggende anlæg forbeholdt lastbiler, så vognmænd og chauffører ikke bliver sat i kø af privatbilister, udtaler Michael B. Hansen.

Læst i alt:

950 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke