Brændstof

14. september 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

YX Erhverv klar med endnu et nyt truckanlæg i Roskilde

YX Erhverv klar med endnu et nyt truckanlæg i Roskilde

14. september 2021 - 01:44

For nyligt åbnede olieselskabet YX Erhverv et nyt truckanlæg i Horsens, og nu udvides netværket atter med endnu et anlæg. Denne gang har YX Erhverv etableret et nyt truckanlæg i Roskilde, hvor selskabet allerede har to anlæg.

 

Olieselskabet YX Erhverv oprustede sit landsdækkende netværk af truckanlæg, da selskabet fredag den 10. september åbnede for pumperne på et nyt anlæg, som ligger ved Holbækmotorvejen på Vestre Hedevej 26 i Roskilde. Det nye anlæg kommer til at supplere selskabets i forvejen to anlæg i byen på adresserne Håndværkervej 41 og Kumlehusvej 1.

 

- Roskilde er en vigtig placering og et trafikalt knudepunkt på Sjælland, hvor mange lastbiler kører. Vi har allerede to truckanlæg i området, og med det nye anlæg har vi fundet en rigtig god beliggenhed, som dækker en vigtig strækning ved Holbækmotorvejen endnu bedre, siger Michael B. Hansen, COO i YX Erhverv. Han fortsætter:

- Vi skal som udgangspunkt have truckanlæg der, hvor vores kunder kører, så de altid har et anlæg tæt på og derved kan spare dyrebar tid. Med det nye anlæg i Roskilde får vi øget kapaciteten og imødekommer den store efterspørgsel, vi oplever i området.

 

Truckanlægget er beregnet til benyttelse af trucks og store køretøjer, hvilket sikrer stor effektivitet og kødannelse undgås. Anlægget kommer med high-speed-pumper, diesel, AdBlue og Bio100 HVO Diesel og har gode tilkørselsforhold, så det altid er nemt at komme til og fra.


- Vi har bygget et nyt og moderne truckanlæg, hvor der foruden diesel også kan tankes både AdBlue og Bio100 Hvo Diesel, som flere og flere vognmænd efterspørger.

Læst i alt:

517 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger