Brændstof

19. marts 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

YX Erhverv tanker Transport 2019 op

19. marts 2019 - 02:30

Når Skandinaviens største transportmesse kører fra 21. til 23. marts i MCH Messecenter Herning, kan messegæsterne tanke ny viden, når olieselskabet YX Erhverv ruller ind med et 84 kvadratmeter stort ’truckanlæg’ på messeområdets stand J7370 i Hal J.

Ifølge Michael Hansen, COO hos YX Erhverv, har selskabet i år tænkt ’ud af boksen’ og arbejdet længe med opbygningen og designet af standen - så den skiller sig ud fra mængden, skaber blikfang og gør, at de besøgende får en helt unik oplevelse.

Den bedste oplevelse

- Vi har forpligtet os til altid at skabe den bedste kundeoplevelse uanset, om det er den personlige kundekontakt, eller når vores kunder benytter vores truckanlæg. Derfor synes vi, at det var helt naturligt at tage det bogstaveligt og bygge et truckanlæg på messen, hvor teamet bag YX Erhverv står klar til at tage en snak med vores kunder, og dem som måtte lægge ”vejen” forbi standen,” udtaler Michael Hansen.

 

Det er 15. gang, at YX Erhverv deltager på transportmessen.

Ydmyge

- Vi har deltaget på transportmessen de sidste 31 år og nyder hver gang til at møde vores kunder. Det er i mødet med kunderne, at vi har mulighed for at skabe endnu bedre relationer til hinanden, og vi er ydmyge over for den tillid, vores kunder viser os ved at være deres olieleverandør, fortæller Michael Hansen.

 

Han fortsætter:

- Kernen i alt, hvad vi foretager os i YX Erhverv, er at give vores kunder den bedste oplevelse. Transportmessen er derfor en god anledning til at vise ansigtet bag YX Erhverv og komme endnu tættere på vores kunder.

Om YX Erhverv

YX Erhverv specialiserer sig i olie til erhverv (bulk) og transport (YX Truck).

Del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen, som desuden ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-Eleven.

Læst i alt:

51 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger