Brændstof

3. november 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

YX Erhverv udvider netværk i Sverige: Indgår samarbejde med Biofuel Express

YX Erhverv udvider netværk i Sverige: Indgår samarbejde med Biofuel Express

3. november 2021 - 01:45

Olieselskabet YX Erhverv, der har egne anlæg i Danmark og Norge, opruster nu sit netværk i Sverige gennem et nyt samarbejde med Biofuel Express.

 

Olieselskabet har allerede en aftale med Preem, men nu får vognmænd og chauffører flere tankmuligheder i Sverige.

 

Kunder hos YX Erhverv vil fremover kunne bruge deres YX-kort på Biofuel Express’ anlæg i Sverige. Med det nye samarbejde kan YX Erhverv-kunder se frem til et stort udvalg af anlæg i Skandinavien.

 

- Hos YX Erhverv forsøger vi hver dag at gøre dagligdagen for vognmænd og chauffører lidt nemmere. Det er derfor med stor glæde, at vi kan annoncere dette samarbejde med Biofuel Express, som giver vores kunder flere muligheder for at tanke i Sverige, siger Søren Lund Nielsen, salgschef i YX Erhverv.

- YX Erhverv skal være kundernes foretrukne olieleverandør i Skandinavien, og her er samarbejdet med Biofuel Express et vigtigt skridt på vejen. Vi udvider vores netværk i Sverige for at sikre vores kunder den absolut bedste oplevelse. Det er nøglen i alt, hvad vi hos YX Erhverv foretager os, og med et stort netværk af anlæg i hele Norden, vil vores kunder altid have et anlæg i nærheden, hvor de nemt og hurtigt kan tanke.


Som noget nyt vil selskabets sikreste løsning, 2-kortsløsningen, være tilgængelig i både Danmark, Sverige og Norge.

 

- Vi ved, at sikkerhed betyder meget for vores kunder. Vi er derfor glade for, at vores 2-kortsløsning nu er tilgængelig i både Danmark, Sverige og Norge. Den giver vognmanden færre bekymringer, da man altid skal bruge begge kort for at tanke og dermed mindskes risikoen for dieseltyveri.


Udover 2-kortsløsning har YX Erhverv tidligere indført sikkerhedstiltag som fx kortløs tankning, geo-spærring, købsmaksimum, tidsspærring og kilometeralarm.

Aftalen med Biofuel Express trådte i kraft i uge 43, 2021.

Læst i alt:

361 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger