27. oktober 2021 - 14:19

App linkNu på Google Play

Brand hos HMF er nu slukket

Brand hos HMF er nu slukket

27. oktober 2021 - 14:19

I går brændte en produktionsbygning i Galten tilhørende kranproducenten HMF.

 

CEO Jens Seehusen er stolt af håndteringen af branden og glad for, at ingen medarbejdere er kommet til skade.

 

På lokationen i Galten har HMF også serviceværksted, opbygningsværksted og kontorbygninger. Disse står alle uberørte af branden, og medarbejderne hér kan derfor fortsætte arbejdet i dag. Virksomheden har et ambitiøst mål om at reetablere produktionen af delelementer på andre lokationer og i samarbejde med underleverandører.

 

Det skriver HMF i en pressemeddelelse.

 

Ved 14.00 tiden i går opstod der brand i en produktionsbygning i Galten, Frichsvej 35, hvor ca. 40 medarbejdere har deres daglige gang. Branden udviklede sig til at omfatte det meste af bygningen og brandvæsnet har været massivt til stede hele natten. På nuværende tidspunkt er branden slukket, og HMF kender nu omfanget og er allerede i gang med at flytte produktionsaktiviteterne til andre lokationer.

 

Det er udelukkende produktionsbygningen, som er berørt af branden. De andre bygninger i Galten står uberørte af branden, blandt andet opbygningsværkstedet, serviceværkstedet og kontorbygningerne.

Stolt af medarbejdernes håndtering

CEO Jens Seehusen, der selv var til stede under branden i går, udtaler:

 

- Jeg vil gerne understrege, hvor stolt jeg er af de medarbejdere, som var til stede. Alle fulgte vores sikkerhedsprocedurer og blev reddet ud i sikkerhed, hvilket også betyder, at ingen mennesker kom til skade under branden. En stor ros til alle, som var til stede og involveret i Galten. Hertil også en stor tak til brandvæsnets, beredskabsstyrelsens og politiets massive indsats, samt til hele lokalsamfundet for jeres forståelse.

Plan om opsætning af ny produktion inden udgangen af næste uge

På nuværende tidspunkt er HMF i gang med at udrede, hvilke områder af produktionen, der kan flyttes til andre HMF-lokationer, blandt andet til Oddervej 200 i Højbjerg, hvor koncernen har størstedelen af sin kranproduktion. Virksomheden har et ambitiøst mål om at lave et nyt set up inden udgangen af næste uge.

 

- Branden har selvfølgelig givet os nogle udfordringer, men heldigvis har vi et stærkt netværk af partnere og underleverandører. Hertil har vi mulighed for at flytte noget af produktionen fra Galten over til vores andre produktionshaller, så derfor er jeg optimistisk i forhold til produktion og levering af de delkomponenter, som vi producerede i den nu nedbrændte bygning.

 

Alle involverede medarbejdere tilbydes krisehjælp.

Læst i alt:

2121 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke