20. juni 2021 - 14:06

App linkNu på Google Play

Brdr. Platz Karosserifabrik er solgt – igen

Brdr. Platz Karosserifabrik er solgt – igen

20. juni 2021 - 14:06

Rasmus Haargaard

Sawo-koncernen købte i oktober 2018 den sønderjyske opbyggervirksomhed Brdr. Platz Karrosserifabrik af brødrene Jørgen og Jens Erik Platz.

 

Brødrene solgte deres familievirksomhed som led i et generationsskifte, og Sawo ønskede som køber at udvide den palette af produkter, der tilbydes til den skandinaviske transportbranche.

 

Faciliteterne har siden været brugt til salg og opbygning af Sawos egne produkter, men især opbygninger solgt af Jens Erik Platz gennem brødrenes handelsselskab BP Trailer A/S.

 

Samtidig har BP Trailer A/S for nylig tilknyttet Dan B. Thielsen som sælger, og han kommer med erfaring fra mere end 10 år med salg af produkter til transportbranchen.

 

Sawo har til gengæld genovervejet sin strategi, og derfor har brødrene Jørgen og Jens Erik Platz søgt efter en bedre og mere passende ejer af det tidligere Brdr. Platz Karrosserifabrik, oplyser de i en pressemeddelelse. Det er nu lykkedes gennem et salg til den ligeledes Haderslev-baserede virksomhed ReTec Miljø ApS, som bl.a. er kendt i Skandinavien og Nordeuropa for sine mobile enheder til sikkerhedsmakulering.

- I ReTec oplever vi stor fremgang i salget af vores mobile makuleringsenheder, og her lander såvel de erfarne medarbejdere hos Platz Karosseri som de næsten nye produktionsfaciliteter som den berømte appelsin i turbanen, udtaler Kjeld Jensen, ejer af ReTec Miljø ApS.

 

- For BP trailer og Platz Karosseri er det alt afgørende, at den erfarne medarbejderstab bevares, så vi fortsat kan tilbyde vores kendte, skræddersyede produkter til transportbranchen, udtaler Jens Erik Platz.

 

Overdragelsen fandt sted helt tilbage i udgangen af april.

Læst i alt:

1389 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger