18. september 2019 - 07:23

App linkNu på Google Play

Søren Bruhns sag for retten i Danmark til oktober

Søren Bruhns sag for retten i Danmark til oktober

18. september 2019 - 07:23

Det ser ud til, at den fængslede danske chauffør Søren Bruhns sag langt om længe kommer for retten i Danmark. Nærmere bestemt 21. oktober kommer sagen for retten i Københavns Byret. Det blev Søren Bruhn i går oplyst af sin danske beskikkede forsvarer.

 

Lastbil Magasinet kunne ellers i går fortælle, at Søren Bruhn var noget forundret over den seneste udmelding omkring hans sag, der lød på, at hans dom i Danmark ville lyde på 16 års fængsel i den sag om hashsmugling, han i  2014 blev idømt livstid i Grækenland for. Den dom blev - tre år syv måneder senere - omstødt til 20 års fængsel. Lastbil Magasinet følger naturligvis op på sagen, når den danske chauffør skal for retten i Danmark.

»Det er min advokat i Danmark, der går i retten for mig, og jeg vil stadig være i Grækenland 21. oktober,« lyder det fra Søren Bruhn.

 

Sagen kort:

 

Søren Bruhn bliver anholdt en nat i april i 2013, efter han har fået læsset gods på traileren ved et lager i Athen. Han overværer ikke selv læsningen og tager i fragtbrevet ”forbehold for antal colli”. Han får 14 paller med krydderier læsset på – alle paller er pakket ind – og Søren Bruhn tjekker ikke indhold, inden han kører afsted mod den parkeringsplads nordvest for Athen, hvor han vil overnatte i sin lastbil. Om natten bliver han vækket af græsk politi, der anholder ham. De har fundet 415 kilo hash på de paller, der står i traileren. Søren Bruhn har under hele sagen nægtet al kendskab til den store mængde hash.

Læst i alt:

5962 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger