18. september 2019 - 07:23

App linkNu på Google Play

Søren Bruhns sag for retten i Danmark til oktober

Søren Bruhns sag for retten i Danmark til oktober

18. september 2019 - 07:23

Det ser ud til, at den fængslede danske chauffør Søren Bruhns sag langt om længe kommer for retten i Danmark. Nærmere bestemt 21. oktober kommer sagen for retten i Københavns Byret. Det blev Søren Bruhn i går oplyst af sin danske beskikkede forsvarer.

 

Lastbil Magasinet kunne ellers i går fortælle, at Søren Bruhn var noget forundret over den seneste udmelding omkring hans sag, der lød på, at hans dom i Danmark ville lyde på 16 års fængsel i den sag om hashsmugling, han i  2014 blev idømt livstid i Grækenland for. Den dom blev - tre år syv måneder senere - omstødt til 20 års fængsel. Lastbil Magasinet følger naturligvis op på sagen, når den danske chauffør skal for retten i Danmark.

»Det er min advokat i Danmark, der går i retten for mig, og jeg vil stadig være i Grækenland 21. oktober,« lyder det fra Søren Bruhn.

 

Sagen kort:

 

Søren Bruhn bliver anholdt en nat i april i 2013, efter han har fået læsset gods på traileren ved et lager i Athen. Han overværer ikke selv læsningen og tager i fragtbrevet ”forbehold for antal colli”. Han får 14 paller med krydderier læsset på – alle paller er pakket ind – og Søren Bruhn tjekker ikke indhold, inden han kører afsted mod den parkeringsplads nordvest for Athen, hvor han vil overnatte i sin lastbil. Om natten bliver han vækket af græsk politi, der anholder ham. De har fundet 415 kilo hash på de paller, der står i traileren. Søren Bruhn har under hele sagen nægtet al kendskab til den store mængde hash.

Læst i alt:

5868 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger