15. maj 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

BSV fejrer jubilæum på afstand

BSV fejrer jubilæum på afstand

Allan Richardy (tv.) og Flemming Jensen, indehavere af BSV i Vejen.

15. maj 2020 - 01:43

BSV Krantilbehør blev grundlagt i 1960 af brødrene Flemming og Helge Schelde i Vejen, hvorfra navnet BSV stammer - Brødrene Schelde Vejen.

 

I juni skulle BSV have fejret 60-års jubilæum, som har været under planlægning siden slutningen af sidste år, men da corona-krisen kom, satte BSV det hele på pause. Da alle større forsamlinger er forbudt mindst til udgangen af august, bliver det vanskeligt at holde nogen fejring i år, vurderer Flemming Jensen og Allan Richardy, som i dag ejer virksomheden.

 

BSV holder stadig fast i dansk produktion af kvalitetsløftegrej, og der er naturligvis sket meget i virksomheden gennem de sidste 60 år.

 

»I mange år handlede det udelukkende om produktion og drift og vi tænkte ikke så meget på markedet. Med tiden er vi blevet bevidste om at vi har et stærkt brand og at vi kan tilbyde kunden noget, der er ret unikt. Det er spændende at kigge tilbage på arbejdsgangen dengang, da virksomheden startede og i dag. I takt med den teknologiske udvikling, har arbejdsgangen ændret sig markant,« siger Flemming Jensen.

»Kanalerne og måden at kommunikere med kunderne på samt kundernes indkøbsmønstrer i den digitale verden, som vi lever i, har også ændret sig. Produktsortimentet er blevet udvidet rigtig meget og der er blevet udviklet og produceret meget løftegrej indenfor mekanik, hydraulik og el-hydraulik, hvor virksomheden generelt arbejder med løft mellem 100 kg og 50 ton.«

 

BSV ville bl.a. have markeret jubilæet på udstillingen Vestfyn Trækker, der som så mange andre arrangementer i denne tid er aflyst. I stedet lancerer BSV en række ”messetilbud” online via firmaets hjmmeside.

 

»Vi er naturligvis kede af ikke at kunne fejre jubilæet netop i år og ærgerlige over at messen er aflyst. På trods af den nuværende corona-situation ser vi dog, at der fortsat er gang i bygge- og anlægssektoren, som bruger rigtig meget af vores løftegrej. Når det senere bliver høstsæson, er der også de store kornskovle, der bliver uundværlige.«

Læst i alt:

560 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger