3. maj 2020 - 20:13

App linkNu på Google Play

Bucher Municipal hjemsender 75 ansatte

3. maj 2020 - 20:13

Den globale corona-krise har nu betydet, at Bucher Municipal A/S (tidligere J. Hvidtved Larsen A/S og Beam A/S) har hjemsendt 75 medarbejdere på tværs af hele selskabet.

 

I den seneste måned har virksomheden oplevet en tiltagende mangel på materialer til produktionen, idet flere underleverandører har lukket eller reduceret deres produktion midlertidigt grundet Covid-19-pandemien. Det drejer sig bl.a. om manglende chassiser og forskellige komponenter.

 

En stor del af de berørte medarbejdere hjemsendes fra mandag 4. maj, mens andre hjemsendes senere, i takt med at nogle igangværende produktioner færdiggøres.

 

»Vi følger situationen tæt og ser nogle tendenser til, at vores underleverandører i et vist omfang begynder at genoptage deres produktion. Vi tror derfor på, at Covid-19 situationen vil blive stabiliseret i løbet af sommeren, og at vi derfor kan genoptage produktionen i de berørte afdelinger i løbet af sommeren,« udtaler Brian Dysted, CFO i Bucher Municipal A/S.

I alle tilfælde vil de hjemsendte medarbejdere modtage fuld løn i hjemsendelsesperioden grundet trepartsaftalen om lønkompensation.

Læst i alt:

763 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger