17. august 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Bucher Municipal udstiller for første gang som ét firma

17. august 2021 - 01:44

Bucher Municipal udstiller for første gang offentligt siden rebrandingen som ét selskab i maj 2020, når Bucher Municipal deltager messen

Have & Landskab 2021 25.-27. august i Slagelse.

 

- Vi har længe set frem mod udstillingen i Slagelse, særligt fordi vores kunder og partnerskaber er noget, vi sætter stor pris på. Vi kan nu, efter en lang nedlukning, igen hilse på vores gode kunder og kollegaer i branchen, og vise dem den store udvikling, vi har gennemgået siden rebrandingen i 2020 – bl.a. er teknologi og elektrificering områder, hvor vi nu virkelig kan gøre en forskel for vores kunder, lyder det fra Jacob Grindsted, Head of Sales hos Bucher Municipal A/S.

Henrik Doolewerdt er ansvarlig for salg af fejemaskiner i Danmark og har lang erfaring inden for fejemaskiner og udstyr fra forrige ansættelser.

 

- De sidste par år, er der virkelig sket en positiv udvikling inden for fejemaskiner – særligt kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed er forretningsområder, hvor vi for alvor skiller os ud. Med de produkter vi tilbyder i dag, kan vi imødekomme krav fra både private entreprenører, boligselskaber, kommuner og lufthavne, siger Henrik Doolewerdt.

 

Porteføljen omfatter i dag, som noget nyt, både kompakte fejemaskiner på 1,8 m3, 2 m3 og 5,6 m3, samt de større lastbilmonterede specialfejemaskiner på 8 m3, 12 m3 og 14 m3 – biler til enhver applikation. Flere af de kompakte køretøjer er fuldelektriske og med knækstyring, og har et støjniveau på kun 92 dB, og kan dermed arbejde både nat og dag i byområderne.

De lastbilmonterede specialfejemaskiner kan derimod varetage udfordrende opgaver i boligkvarterer, på lande- og motorveje og i lufthavne, med styrket effektivitet og brændstoføkonomi, og enkelte som fuldelektriske versioner.

Læst i alt:

612 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger