21. januar 2020 - 15:07

App linkNu på Google Play

Bulgarer stjal 3 liter dieselolie til egen bil

Bulgarer stjal 3 liter dieselolie til egen bil

21. januar 2020 - 15:07

Klokken 21.12 mandag aften anmeldte en borger, at han netop havde set en mand stjæle dieselolie fra en lastbil, som holdt parkeret på en lastbilparkeringsplads på Fasanvej i Køge. Manden flygtede fra stedet, da han blev opdaget.

 

Politiet blev sendt til stedet for at undersøge sagen nærmere. En hundepatrulje begyndte at søge efter den flygtede mand, og fandt tæt på gerningsstedet en 20 liters dunk.

 

Ved siden af lastbilen holdt en parkeret personbil med nøglen i tændingslåsen, ligesom der lå id-kort og telefon i bilen. Mens politiet afhørte anmelderen, kom en mand hen til den parkerede personbil. Politiet kontaktede manden, som havde våde bukseben, som lugtede af dieselolie. Manden var identisk med personen som var afbilledet på id-kortet, som tilhørte en 55-årig mand fra Bulgarien.

Manden blev sigtet og anholdt for dieseltyveriet og taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte at have stjålet 3 liter diesel til brug i hans egen bil. Den 55-årige var ikke tidligere kendt af politiet, og efter afhøring og sagsbehandling blev den 55-årige løsladt.

 

Politiet vil senere kontakte manden, som har en dansk adresse i Strøby. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

2803 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke