13. april 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Bygma har knækket koden til CO2-kørselsregnskab

Bygma har knækket koden til CO2-kørselsregnskab

13. april 2022 - 01:43

Bygma sætter nu ekstra fokus på at synliggøre sine kunders CO2-regnskab på Bygmas online proff-platform, Bygma ProffDok, som en hjælp til at registrere og nedbringe CO2-udledningen.

 

- Alle vores forretninger på Sjælland samt enkelte lokationer i Jylland er nu klar til at kunne levere CO2- regnskab for vores kørsler fra Bygma til de enkelte byggepladser, siger Bygmas IT-direktør, Jesper Kolding.

 

- I første omgang starter vi med et CO2-regnskab for kørsel. I de filialer hvor vi har testet systemet, har vi mulighed for at give kunderne et fuldstændigt overblik over kørselsregnskabet for de varer, de har bestilt til levering fra os.


- I Bygma vurderer vi kontinuerligt, hvordan vi kan reducere vores egen CO2-udledning. Et af de område, vi kan påvirke positivt, er kørslen, når vi leverer varer til kunderne. Vi sørger derfor til stadighed for at optimere på CO2-kørselsregnskabet til gavn for både vores kunder og os selv, siger Jesper Kolding videre.

- Når vores store, nye trælast- og logistikcenter Bygma København snart står færdigt, bliver det med en batterielektrisk lastbil i bilflåden. Og vi kommer til at køre med gaslastbiler med eldreven-kran, som forventes at give en CO2-reduktion på op til 90% i flere større byer i Danmark.

Læst i alt:

752 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke