9. november 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

Ny podcast-episode er klar til aflytning

Ny podcast-episode er klar til aflytning

9. november 2020 - 01:45

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

Lastbil Magasinets podcast følger op på situationen for dyretransporter, hvor chaufførerne endelig fik hul igennem til ministeriet – men kun ved egen hjælp.

 

Vi ser også nærmere på uheld med tabte sættevogne, og så zoomer vi ind på en stor lastbilnyhed fra Volvo, som løfter overliggeren for elektriske lastbiler.

 

Der er som altid også "Kort nyt", quiz med Convoy-tema og fede præmier, skulderklap og meget andet.

 

I studiet er Lastbil Magasinets journalister Ditte Toft Juste og Jakob Bargmann, samt redaktør Rasmus Haargaard. Producer er Stine Mercedes Pilgaard, og Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier. Denne udgave er sponsoreret af Volvo Trucks.

Du kan høre Lastbil Magasinets podcast – og finde ud af, hvordan du (GRATIS) abonnerer på den, så du automatisk modtager podcasten på din telefon – lige her.

 

Lyt med, giv os gerne din feedback og spred budskabet til venner og kolleger om lastbilbranchens lydbårne (og helt gratis) medie for chauffører og vognmænd.

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier, og den seneste udsendelse er præsenteret i samarbejde med Volvo Trucks.

Læst i alt:

307 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger