27. oktober 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

Podcast: Bogkuppet mod præsidenten - og meget mere

Podcast: Bogkuppet mod præsidenten - og meget mere

27. oktober 2020 - 01:45

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

I denne udgave kan du høre historien om den helt bizarre bogudgivelse om trucker-legenden Erik Bergen - bedre kendt som Mr. President.

 

Der er også nyt fra de danske rastepladser og det store p-afgift-cirkus, som danske chauffører og vognmænd lider under - mens deres udenlandske kolleger går fri.

 

Vi skal også omkring en principiel frifindelse af en chauffør i en tragisk dødsulykke, særtransporter og deres bøvl med tilladelser, sidste nyt om dyrechaufførernes kamp for retfærdighed og mulige strejke - og så har postvæsenet igen måttet bløde millioner for kontraktbrud over for danske vognmænd.

Der er en quiz fyldt med truckerkultur, mulighed for at vinde præmier, og til sidst uddeler vi skulderklappet til en slagfærdig lastbilchauffør. Lyt med og gæt med.

 

I studiet er Lastbil Magasinets journalister Ditte Toft Juste og Jakob Bargmann, samt redaktør Rasmus Haargaard. Producer er Stine Mercedes Pilgaard, og Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier. Denne udgave er sponsoreret af Volvo Trucks.

 

Du kan høre Lastbil Magasinets podcast – og finde ud af, hvordan du (GRATIS) abonnerer på den, så du automatisk modtager podcasten på din telefon – lige her.

 

Lyt med, giv os gerne din feedback og spred budskabet til venner og kolleger om lastbilbranchens lydbårne (og helt gratis) medie for chauffører og vognmænd.

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier, og den seneste udsendelse er præsenteret i samarbejde med Volvo Trucks.

Læst i alt:

1121 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger