14. januar 2019 - 13:52

App linkNu på Google Play

Chauffør overfaldet med jernrør

14. januar 2019 - 13:52

Kl. 05.16 mandag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en 35-årig mand fra Store-Fuglede kort forinden var blevet overfaldet, mens han var ved at klargøre sin lastbil til dagens arbejde på Ålbækvej i Jystrup Midtsjælland.

 

Den 35-årige var ved at kravle op i førerhuset, da han blev slået over ryggen med et jernrør. Den forurettede forsøgte at værge for sig, og kravlede videre ind i lastbilens kabine. Gerningsmanden fulgte efter og fortsatte sit angreb, indtil han pludselig stoppede og flygtede fra stedet.

 

Forurettede beskrev manden som: 190 cm og med kraftig kropsbygning.  Yderligere kendetegn: Ølmave og brede skuldre. Manden var iført sort tøj med sort hue og handsker og altså bevæbnet med et jernrør.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til, hvem der står bag det grove overfald.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set en person med det beskrevne signalement omkring Ålbækvejen i Jystrup Midtsjælland tidligt mandag morgen, eller fra borgere der i øvrigt har oplysninger i sagen.

 

Kontakt politiet på tlf. 114.

Læst i alt:

4019 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger