28. januar 2022 - 14:12

App linkNu på Google Play

Chauffør tabte gods på Køge Bugt Motorvejen - men slog ikke alarm

Chauffør tabte gods på Køge Bugt Motorvejen - men slog ikke alarm

28. januar 2022 - 14:12

En færdselsbetjent på Køge Bugt Motorvejen mod syd ved Greve, slog alarm da han bemærkede at der var tabt nogle store tagplader i stål i 3. og 4. vognbane. Det regnede kraftigt, og der var tiltagende myldretidstrafik.

 

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelse.

 

Længere fremme i nødsporet holdt både en personbil og en varebil i nødsporet med havariblinket tændt. Omkring 500 meter fra de tabte plader holdt en lastbil med havariblinket tænkt, og chaufføren var ved at fastsurre noget gods på lastbilens lad. Færdselsbetjenten tog kontakt til lastbilchaufføren, som netop skulle til at køre fra stedet. Flere patruljer kom frem og afhørte førerne af de havarede køretøjer, som viste sig at være punkteret som følge af påkørsel af tagpladerne.

Lastbilchaufføren, en 61-årig mand fra København, havde konstateret, at han havde tabt i alt fire tagplader ud af de i alt 24 plader han transporterede. Chaufføren var blevet opmærksom på, at han havde tabt noget, da en bilist havde gestikuleret til ham. Så han holdt ind til siden for at surre godset fast.

 

Den 61-årige chauffør blev sigtet for ikke at sikre sit gods, så der opstod stor fare for de øvrige trafikanter. Politiet skal nu have afklaret, om den 61-årige også skal sigtes for ikke at have opfyldt sine forpligtelser som part i et færdselsuheld, idet han ikke slog alarm eller advarede nogen om den farlige situation.

 

Heldigvis kom ingen personer noget til i forbindelse med den meget farlige situation, som kunne være gået grueligt galt. Politiet arbejder nu på at afdække omfanget af de skader på køretøjer, som de tabte tagplader forårsagede. Den 61-årige kan forvente, at sagen ud over en bøde kan få konsekvenser for hans kørekort.

Læst i alt:

1382 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke