1. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Chaufførerne valgte Manitou

Chaufførerne valgte Manitou

1. juli 2019 - 01:43

Manitou-navnet er ikke afgrænset til byggebranchen og landbruget. I mange år har den franske producent også udviklet og produceret de medbringertruck til transportbranchen.

 

Scantruck A/S har i slutningen af maj leveret tre Manitou medbringertruck til Freja Transport & Logistik A/S. Valget faldt på model TMT25S, hvis navn angiver, at den er lastbilmonteret (TM) og udstyret med en teleskoparm (T). Løftekapaciteten er 2.500 kg. Den trehjulede truck har hydrostatisk transmission, og løftehøjden er 3,4 meter.

 

»Vi har seks medbringertruck i Freja Transport & Logistik afdeling med transporter til og fra Sverige, hvoraf de tre nu er udskiftet til Manitou. De skal hjælpe med at læsse og losse materialer, primært på byggepladser eller til landbrugskunder eller private,« forklarer Ole Ellehammer, der er ansvarlig for virksomhedens svenske trafikker til og fra Jylland/Fyn, hvor de tre nye truck allerede er sat i arbejde.

Virksomhedens chauffører har selv været med til at vælge Manitou, og det var et stort ønske fra deres side, at de daværende fjernbetjente, knækstyrede læssere fra en anden producent blev udskiftet til en ny løsning.

»Manitous truck er mere stabile, fordi de er bredere, og derfor har de et andet tyngdepunkt. Samtidig er de hurtigere at arbejde med, fordi man som fører sidder på trucken, og på den måde har et bedre indtryk af vægtfordelingen. Vores chauffører har forklaret, at de med Manitou TMT25S har en meget bedre fornemmelse af lasthåndteringen, end hvis de fortsat gik med et joystick ved siden af den anden model,« fortæller Ole Ellehammer.

Læst i alt:

1150 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger