10. december 2019 - 11:35

App linkNu på Google Play

Chokeret kvinde smuttede fra uheld

Chokeret kvinde smuttede fra uheld

10. december 2019 - 11:35

Kl.14.06 mandag holdt en lastbil med sættevogn parkeret langs Møllevej i Borup, da den blev påkørt af en personbil, der kørte ad Møllevej i østlig retning. Føreren af personbilen standsede ikke op efter påkørslen, men fortsatte videre ad Møllevej.

 

Føreren af lastbilen, en 50-årig mand fra Fredericia, sad i førerkabinen, da lastbilen blev ramt. Han kørte derfor efter personbilen for at tale med føreren om uheldet.


Personbilen var blevet beskadiget af sammenstødet og hoppede under kørslen, som om hjulet var fladt.

 

Efter at have kørt nogle kilometer standsede personbilen, og lastbilchaufføren tog kontakt til den kvindelige fører, som var chokeret efter uheldet og derfor var kørt hjem.

 

Politiet blev tilkaldt for at afhøre kvinden. Føreren af personbilen, en 68-årig kvinde fra Borup, blev rutinemæssigt testet for, om hun var spirituspåvirket. Resultatet viste, at hun ikke havde indtaget alkohol.

Hun blev sigtet for at flygte fra et færdselsuheld og ikke at opfylde de forpligtelser, som man har ifølge færdselslovens regler.

Kvinden havde fejlbedømt afstanden til den holdende lastbil, og havde ramt den på bagenden af sættevognen.

 

Ingen personer kom til skade ved uheldet, men den 68-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1790 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger