21. marts 2022 - 12:38

App linkNu på Google Play

City Container køber JH Container

City Container køber JH Container

21. marts 2022 - 12:38

Med opkøbet af containerudlejningsvirksomheden JH Container styrker City Container sit mål om at blive førende i Nordsjælland og København inden for affaldshåndtering og logistik.

 

Overtagelsen af virksomheden JH Container gør det muligt for City Container at kunne tilbyde sine kunder en komplet portefølje af affalds- og logistikløsninger samt en stærk lokal tilstedeværelse i Nordsjælland og København.

 

Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

 

- Jeg ser meget frem til at integrere JH Container i vores eksisterende forretning. Og jeg glæder mig særligt meget til at byde vores 20 nye dygtige kollegaer velkommen til et stærkt netværk i Nordsjælland og København. Sammen vil vi med fælles erfaringer og kompetencer kunne tilbyde vores kunder endnu bedre affalds- og logistikløsninger, med endnu flere biler og containere på vejene,” siger Nikolaj Meyland-Smith, adm. Direktør, City Container A/S.

 

JH Container blev startet af Jesper Henriksen, som er 2. generation af en succesfuld vognmandsfamilie, og har hovedbase i Lynge, hvorfra de i en radius på omkring 50 kilometer dækker Nordsjælland og det københavnske.

 

Med overtagelsen følger omkring 600 containere, 11 lastbiler samt 20 medarbejdere, der vil gøre det muligt for City Container i endnu højere grad at kunne dække den stigende efterspørgsel for affalds- og logistikløsninger i Nordsjælland og København.

Læst i alt:

8612 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger