5. november 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Coca-Cola-julelastbilen kører igen rundt i Danmark

5. november 2019 - 01:44

Julemusik, en iskold Coca-Cola og stor opbakning til Mødrehjælpens julehjælp til danske børnefamilier. Da den berømte Coca-Cola-julelastbil sidste år tog på tur i Danmark, blev det igen et kæmpe tilløbsstykke. Danskerne strømmede til i titusindvis for at opleve det rød-hvide juleikon.

 

Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur. I år besøger julelastbilen 38 steder i Danmark for at sprede julehygge, dele forfriskninger ud og skyde julen i gang. Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, og man kan også komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers.

Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kr. til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen.

 

»Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år,« fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

I år bliver der derfor to slags merchandise – den velkendte miniatureudgave af julelastbilen fra sidste år samt et begrænset antal Coca-Cola snekugler.

 

Julelastbilens tur begynder 11. november og varer indtil 23. december.

 

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til den 12. december kl. 10.00 via www.moedrehjaelpen.dk/forside/soeg-julehjaelp.

 

 

 

 

Her kan du opleve julelastbilen:

Hvidovre, Bagsværd, Taastrup, Brøndby, Greve, Bjæverskov, Fensmark, Østermarie, Rønne, Stege, Nakskov, Rudkøbing, Odense, Fredericia, Haderslev, Augustenborg, Thorsø, Ringkøbing, Lemvig, Hanstholm, Aalborg, Aalborg Øst, Frederikshavn, Hjørring, Auning, Bjerringbro, Randers, Silkeborg, Dianalund, Holbæk, Hillerød, Kokkedal, Hellerup, Albertslund, Amager, Østerbro, Rådhuspladsen i København og Lalandia i Rødby. Se ruteplanen på www.coca-cola.dk.

Læst i alt:

2445 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke