5. december 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Continental holder superbørn sikkert kørende

Continental holder superbørn sikkert kørende

5. december 2019 - 01:43

Flying Superkids indgået et samarbejde med Continental Dæk Danmark, så de 55 superbørn også er sikre, når de turnerer landet rundt.

 

I løbet af et år besøger Flying Superkids omkring 25 byer i Danmark og Norge, og som resultat af et fireårigt samarbejde med Continental Dæk Danmark A/S om at lære børn at gebærde sig i trafikken har gruppens køretøjer fået en sikker overhaling med årstidssvarede dæk og den digitale dækmonitoreringsløsning ”ContiPressureCheck”.

 

Sammen med Børneulykkesfonden har dæk- og teknologikoncernen udviklet to oppustelige aktiviteter i form af ’Trafiklegepladsen’ og ’Lastbilen’, der henover sommeren har været i brug af børn, der har besøgt dem før, under og efter Flying Superkids’ forestillinger.

 

»Når Flying Superkids pakker en dobbeltdækkerbus og syv tunge sættevogne for at køre land og rige rundt, så er dækkene hamrende vigtige. Det er den eneste kontakt mellem vejen og køretøjet – og det betyder, at det i sidste ende er dækkene, der skal holde vejgrebet og stå imod. Den digitale dækmonitoreringsløsning, der er monteret på gruppens køretøjer, slår blandt andet alarm til chaufføren, hvis et dæk mister bare en brøkdel luft – og det er forskellen, der gælder i trafikken,« siger Georg Nielsen, direktør i Continental Dæk Danmark.

Læst i alt:

471 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger