DAF

27. november 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Årets nordiske DAF-sælger er dansk

27. november 2018 - 01:43

Salgskonsulent Thomas Poulsen fra aut. DAF-lastbilforhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding er netop blevet udnævnt til ”Årets nordiske DAF-sælger 2018”. Dermed er han også nomineret til titlen ”Årets europæiske DAF-sælger 2018”, som kåres i næste måned på DAF-fabrikken i Eindhoven i Holland.

 

Thomas Poulsen er 50 år. Han er oprindeligt uddannet lastbilmekaniker hos IVECO i Vejle. Det var i 1983, hvor han efterfølgende arbejdede 10 år som mekaniker. Derefter skiftede han spor fra lastbilreparation til lastbilsalg, og det har han nu beskæftiget sig med i 25 år. De seneste syv år har han solgt DAF med udgangspunkt hos ESA Trucks i Kolding, og det har han gjort så godt, at han gennem DAFs interne salgsuddannelsessystem bejler til stillingsbetegnelsen DAF Senior Sales Consultant.

 

Stærk på mindre flådekunder

 

At Thomas er løbet med titlen som Nordens bedste DAF-sælger i 2018, er ingen tilfældighed. I fjor opfyldte han hele 172 % af sit salgsmål, og her i 2018 har han allerede passeret 138 % af hele årets salgsmål. Han er især stærk på mindre flådekunder, og han står personligt for ca. 35 % af ESA Trucks’ danske DAF-salg målt i antal enheder. Han har øje for den samlede transportløsning og arbejder lige så dedikeret med salg og rådgivning omkring DAFs Multisupport servicesystem og DAF Connect flådestyringssystem som med salg af nye lastbiler i både det lette, mellemtunge og tunge segment.

 

Mange loyale kunder

 

I kraft af sin tekniske baggrund er Thomas meget respekteret for sin rådgivning til kunderne omkring specifikation af både chassis, opbygning og den efterfølgende drift. Han har en stor, loyal kundekreds, der handler hos ham igen og igen, men han er også god til opsøgende salg hos nye kunder, hvor hans tekniske indsigt har stor værdi for både kunderne og for DAF.

 

Når Thomas Poulsen i næste måned rejser til Holland i kamp om titlen som ”Årets europæiske DAF-sælger 2018” mod de dygtigste sælger fra resten af DAF’s europæiske salgsorganisation, er det med fuld opbakning fra hele den danske DAF-organisation, der glæder sig over Thomas’ succes og ønsker ham alt mulig held og lykke.

Læst i alt:

857 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger