DAF

27. november 2018 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Årets nordiske DAF-sælger er dansk

27. november 2018 - 02:40

Salgskonsulent Thomas Poulsen, aut. DAF-forhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding, er kåret som Årets nordiske DAF-sælger 2018.

Med hæderen følger hans nominering til titlen Årets europæiske DAF-sælger 2018, der kåres i næste måned på DAF-fabrikken i Eindhoven, Holland.

 

50-årige Thomas Poulsen blev i 1983 uddannet som lastbilmekaniker hos Iveco i Vejle. Bagefter arbejdede han ti år som mekaniker, og derefter skiftede han spor til lastbilsalg. De seneste syv år har han solgt DAF med udgangspunkt hos ESA Trucks i Kolding, og det har han gjort så godt, at han gennem DAF’s interne salgsuddannelse bejler til stillingsbetegnelsen DAF Senior Sales Consultant.

Stærk på mindre flådekunder

At Thomas er løbet med titlen som Nordens bedste DAF-sælger i 2018, er ingen tilfældighed. I fjor opfyldte han hele 172 procent af sit salgsmål, og her i 2018 har han allerede passeret 138 procent af hele årets salgsmål. Han er især stærk på mindre flådekunder, og han står personligt for cirka 35 procent af ESA Trucks’ danske DAF-salg målt i antal enheder.

Han har øje for den samlede transportløsning og arbejder lige så dedikeret med salg og rådgivning omkring DAF’s Multisupport servicesystem og DAF Connect flådestyringssystem som med salg af nye lastbiler i både det lette, mellemtunge og tunge segment.

Mange loyale kunder

I kraft af sin tekniske baggrund er Thomas Poulsen meget respekteret for sin rådgivning af kunder omkring specifikation af både chassis, opbygning og den efterfølgende drift. Han har en stor og loyal kundekreds, der handler hos ham igen og igen, men han er også god til opsøgende salg hos nye kunder, hvor hans tekniske indsigt har stor værdi for både kunderne og for DAF.

 

Når Thomas Poulsen i næste måned rejser til Holland og kampen om titlen som Årets europæiske DAF-sælger 2018 - mod de dygtigste sælger fra resten af DAF’s europæiske salgsorganisation - er det med fuld opbakning fra hele den danske DAF-organisation, der glæder sig over Thomas’ succes og ønsker ham alt mulig held og lykke.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger