DAF

16. april 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Allerførste DAF til flåden

16. april 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Vognmand Henrik Skov Christensen i Esbjerg har for nylig fået leveret sin allerførste DAF til sin flåde på ca. 55 lastbiler. Det er en XF 480 FGT 6x2/4, dvs. en twin-steer trækker, der bl.a. skal anvendes til at transportere ammoniak i tanksættevogn fra Tyskland til Danmark.

 

Hans flåde består primært af Volvo, Mercedes-Benz og Scania, så den nye DAF XF 480 bliver lidt af en testbil. Men bekymrer ham ikke, for han er overbevist om, at det er en go’ bil, der ikke går i stykker, og som samtidig går langt på literen.

 

Den nye DAF er udrustet med den nyeste drivline med opgraderet MX13-motor på 483 hk/2.500 Nm, 12-trins fuldautomatiseret ZF TraXon-gearkasse samt enkeltreduceret DAF-bagaksel med 2,39:1 i udveksling.

I det store Super Space Cab-førerhus kan chaufføren glæde sig over masser af krydser på listen over komfortudstyr. Det gælder bl.a. luksusstole, integreret køleskab, kaffemaskine, ekstra tyk madras, elektronisk klimaanlæg, stort musik-/navigationsanlæg, håndfri telefonbetjening mm. Bilen er desuden udrustet med masser af fabriksmonterede sikkerhedssystemer som justerbar fartpilot med afstandsradar, vognbaneassistent, VSC stabilitetssystem, ASR-system mm. Og så er bilen naturligvis godkendt til ADR-kørsel fra fabrik.

 

ESA Trucks v/Ole Frisk har stået for leveringen.

 

 

Fakta om virksomheden

 

Henrik Skov Christensen ApS er en transportvirksomhed , der blev etableret i 2007. Henrik Skov Christensen ApS beskæftiger sig med national samt nord- og sydgående transport af bl.a. dag-til-dag leveringer af paller og stykgods, del-læs og full-loads, ADR-forsendelser kat. EXII-EXIII, radioaktive forsendelser mm.

Læst i alt:

3801 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger