DAF

18. maj 2021 - 14:34

App linkNu på Google Play

DAF bliver landsdækkende på service og reservedele

DAF bliver landsdækkende på service og reservedele

18. maj 2021 - 14:34

Den hollandske lastbilleverandør DAF oplever fremgang på både markedsandele og serviceaktiviteter for nye lastbiler i Danmark. Nu får den positive udvikling et yderligere skub fremad med udvidelse af servicenetværket med tre nye DAF TRP Servicepartner+-forhandlere, så DAF bliver stort set landsdækkende herhjemme.

 

TR Auto & Dieselservice i Odense, Diesel Dok i Herning samt TIP Trailer Services i Hirtshals kan fremover kalde sig autoriseret DAF TRP Servicepartner+. Dermed bliver de en del af et servicenetværk med 13 velplacerede DAF servicepunkter herhjemme.

Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

- DAF-navnet er velkendt for alle i lastbilbranchen, og TRP-navnet, som er en forkortelse for Truck Related Parts, er ved at blive det, fortæller Lars Klogborg, Area Sales Manager for DAF Trucks i Norden.

 

- Med vores tre nye DAF TRP Servicepartner+-forhandlere i hhv. Odense, Herning og Hirtshals får danske og udenlandske lastbilkunder endnu nemmere adgang til meget konkurrencedygtige priser samt høj kvalitet på service, reparation og reservedele til deres lastbiler uanset mærke, fastslår Lars Klogborg.

 

TRP er en selvstændig, verdensomspændende aktivitet under DAF-moderselskabet PACCAR’s PARTS-division, der leverer stort set alle typer reservedele til lastbiler, trailere, opbygninger, hydraulik og tilhørende udstyr til landevejstransport. Sortimentet består af originale komponenter fra førende, globale leverandører af aksel-, bremse, el-, motor-, affjedrings-, transmissions- og førerhuskomponenter samt smøremidler, værktøj og andet udstyr til værkstedsdrift.

 

- Varesortimentet er blandt verdens største og består af mere end 110.000 reservedelsnumre, som de danske DAF-servicepunkter har fuld adgang til. TRP råder over et centrallager sammen med DAF’s europæiske reservedelslager i Eindhoven og kan distribueres inden for 24 timer til alle DAF’s danske servicepunkter, tilføjer Lars Klogborg.

Aut. service- og reklamationsarbejde

Ud over at kunne levere TRP-reservedele kan alle autoriserede DAF-servicepunkter udføre service og reparation samt reklamationsarbejde på alle DAF på servicekontrakter samt under garanti. Levering af TRP-reservedele til køretøjerne kan både ske i forbindelse med almindeligt servicearbejde på værkstederne eller over disk. Og det vel at mærke i samme høje kvalitet og med samme garantier som originale DAF-reservedele.

 

Ud over at styrke adgangen til service og reparation af DAF-lastbiler samt levering af TRP-reservedele til alle lastbilmærker styrker udvidelsen af DAF’s servicenetværk også kundernes mulighed for at få effektiv og hurtig nødservice på landevejen. Både de tre nye og de ti eksisterende DAF-servicepunkter i Danmark indgår nemlig i DAF’s europæiske ITS-netværk (International Truck Services).

ITS giver tryghed 24/7/365

- ITS er DAF’s egen nødserviceorganisation, der blev etableret for mere end 40 år siden, og som flere gange siden er blevet kåret af brugerne til den bedste nødserviceorganisation for lastbiler i Europa, siger Lars Klogborg.

 

- ITS giver tryghed for alle vores kunder, uanset om de kører internationalt eller lokalt. ITS er døgnbemandet fra de 13 servicepunkter i Danmark og yderligere 1.100 servicepunkter i Europa og kan rykke ud med veluddannede mekanikere og veludstyrede servicevogne 24/7/365, fastslår han.

 

De tre nye DAF-servicepunkter i Odense, Herning og Hirtshals forventes at være fuldt operationelle med adgang til alle reservedels- og reklamationssystemer, opbygning af TRP-reservedelslager samt bemandede servicevogne i løbet af 3. kvartal. Derefter vil det danske DAF servicenetværk bestå af: Nyscan Trucks i Køge og Sakskøbing, ESA Trucks i Kolding og Padborg, Johnnys Servicecenter i Greve, TR Auto & Dieselservice i Odense, KLC i Kolding, HC Auto- og Dækcenter i Bramming, PM Lastvognsservice i Hedensted, AMC i Aarhus og Randers, Diesel Dok i Herning samt TIP Trailer Services i Hirtshals.

Læst i alt:

2004 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger