DAF

20. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF CF og XF med Ultimate-pakke

20. november 2020 - 01:44

DAF introducerer Ultimate-pakken til CF- og XF-serien.

 

DAF CF og XF lastbilerne har i mange år konsekvent sat standarden, når det kommer til effektivitet og komfort. Det er ikke overraskende, at lastbilerne har vundet mange prestigefyldte priser gennem årene, herunder "International Truck of the Year" (CF og XF), "Fleet Truck of the Year" (XF), "Green Truck of the Year" (CF) og "Construction Truck of the Year" (CF).

Ultimativ effektivitet

 

En af de primære funktioner i Ultimate-pakken er systemet til styring af batterienergi, som overvåger batteriernes tilstand, overvågning af dæktryk og den intelligente fartpilot.

 

For at forbedre synligheden og dermed sikkerheden indeholder Ultimate-pakken også LED-forlygter og LED-baglygter, som giver et stort lysoutput, sikrer et lavt energiforbrug og har en lang levetid.

Transportvirksomheder, der ønsker at gå et skridt længere, kan endda vælge Ultimate+-pakken. Denne pakke omfatter onlinevognparkstyringssystemet DAF Connect, der tilbyder oplysninger i realtid om lastbil og chauffør, og som bidrager til øget køretøjstilgængelighed, reducerede omkostninger og optimeret logistisk effektivitet. Ultimate+-pakken leveres også med en DAF MultiSupport Flex Care reparations- og vedligeholdelseskontrakt.

 

Pakkerne kan bestilles til de fleste nye CF- og XF-lastbiler, der drives af en PACCAR MX-11 eller PACCAR MX-13 motor.

 

Læst i alt:

756 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke