DAF

17. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF er også tidligt klar til Vecto

17. september 2018 - 01:44

Fra og med januar 2019 kræver den europæiske lovgivning, at alle nye 4x2 og 6x2 Euro 6 lastbiler (16 ton+) forlader fabrikken med en CO2-erklæring. Andre køretøjskonfigurationer følger i 2020. Emissionserklæringsværdierne genereres ved hjælp af universalværktøjet Vecto.

 

Da det drejer sig om en standardiseret og certificeret procedure, gør den nye CO2-erklæring det nemt for transportvirksomheder at sammenligne CO2-emissionsværdier fra forskellige lastbilmodeller og endda forskellige producenter, før de bestiller en ny lastbil.

 

DAF Trucks vil begynde at offentliggøre certificerede CO2-værdier i sidste kvartal af indeværende år på ordrebekræftelserne samt i tilbudsfasen. På den måde kan DAF-forhandleren med det samme fortælle kunderne, hvilke CO2-værdier deres fremtidige lastbil vil have.

 

Vecto-værdier beregnes for en standard trækker/trailer kombination eller forvogn med almindelig kasseopbygning ved brug af standardruter for tre anvendelsestyper og ved brug af certificerede inputdata.

»Vi føler, at vi er forpligtet til at passe bedst muligt på vores planet og de kommende generationer. Derfor må vi fortsætte vores indsats for at gøre vores lastbiler endnu renere fremover,« udtaler Richard Zink, bestyrelsesmedlem og ansvarlig for markedsføring og salg hos DAF Trucks.

Læst i alt:

811 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger