DAF

12. juni 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DAF hædres igen

12. juni 2018 - 02:05

Den nye DAF XF lastbil er kåret som Truck of the Year 2018 i Polen af transportmagasin Polski Trakers læsere.

XF’eren er valgt på grund af sit ”elegante design, sin topmoderne teknologi, sine mange sikkerhedsfunktioner og sin fantastiske chaufførkomfort.”

 

Titlen Truck of the Year i magasinet Polski Traker er den højeste anerkendelse, lastbiler kan opnå inden for den polske transportbranche. DAF modtog også titlen i 1998, 1999, 2006, 2007 og 2014, og i år er det altså 6. gang, at DAF vinder.

Anerkendelse  

Aleksander Gluś, chefredaktør på Polski Traker og medlem af International Truck of the Year-juryen udtaler: - Den nye DAF XF lastbil byder på imponerende forbedringer på næsten alle de områder, der er vigtige for både vognmænd og chauffører. Vognmændene sætter pris på den forbedrede brændstofeffektivitet, mens chaufførerne lovpriser den fantastiske komfort. Denne titel er også en anerkendelse af DAF's fortsatte succes i Polen, hvor DAF er den mest solgte lastbil på markedet.

 

Henrykt

Richard Zink, medlem af bestyrelsen og salgs- og markedsføringschef hos DAF Trucks:

 

- Denne anerkendelse er så værdifuld, fordi den gives af de personer, der ejer og kører vores lastbiler. Jeg er henrykt over, at de har valgt den nye DAF XF lastbil som deres foretrukne langturslastbil. Titlen som Truck of the Year i Polen er også en vigtig anerkendelse af vores dedikerede og professionelle forhandlernetværk, som bakker op om denne prisvindende lastbil ved at levere den bedste service i branchen.

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger