DAF

23. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF lancerer XF i nationale særudgaver

DAF lancerer XF i nationale særudgaver

DAFs topmodel, XF-serien, kommer nu i en særlig Unity Edition

23. juni 2020 - 01:44

På tværs af hele Europa introducerer DAF Trucks en specialudgave af den helt unikke XF: Unity Edition. Denne unikke version er højt specificeret for på samme tid at give chaufføren de bedste betingelser og vognmanden de laveste driftsomkostninger - også takket være 36 måneders reparations- og vedligeholdelseskontrakt, som tilbydes som standard.

 

De specielle lastbiler leveres til det danske marked som Super Space Cab. Den drives af en Paccar MX-13 motor, der leverer 530 hk (390 kW) i trækkerversionen (FTR). XF Unity Edition vil få et specielt landespecifikt kendetegn. Med nationale farver flettet ind i frontgitteret og påsat det hvide (Brilliant White) førerhus og spejle, så man kan klart se i hvilket land denne specielle lastbil kommer fra.

Specifikationen af Unity Edition varierer fra marked til marked, men inkluderer under alle omstændigheder det luftaffjedrede luksusførersæde, det bedste klimakontrolsystem, DAFs store køleskab og navigationsradioen med 6 højttalere som standard.

Læst i alt:

851 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger