DAF

29. november 2019 - 02:06

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DAF LF til Falster

29. november 2019 - 02:06

Idebyg ApS i Nykøbing Falster har modtaget en ny DAF-forvogn, model LF 260 FA 16T, opbygget med Kel-Berg-stilladslad og HMF-kran, model 1530 med fire skud.

Leverandør er adm. direktør Anders Larsen, Lastas Trucks Danmark A/S.

 

Den nye bil er blandt andet udstyret med en seks-cylindret og 6,7 liter stor dieselmotor, der yder 264 hk, en seks-trins automatisk AS-Tronic-gearkasse med overdrive, justerbar fartpilot med FCW og AEBS og alarm for overskridelse af vejbane.

 

Day Cab førerhuset er blandt andet udstyret med rotorblink på taget og dobbelt reflekterende halogen-forlygter med                             stødbestandig Lexan-linse. Og indvendigt med luftaffjedret førersæde med integreret nakkestøtte og armlæn samt opbevaringsplads på motortunnelen.

 

Chassiset er blandt andet udstyret med plast-tanke på 200 liter, et åbent stilladslad fra Kel-Berg, værktøjskasse         i højre side og   strøkasse i venstre side.

HMF-kranen er monteret bag førerhuset.

Idebyg ApS har mere end 100 års erfaring, bygget på gamle traditioner og cirka 35 medarbejdere, der udfører tømrer- snedkeropgaver og murerarbejde. Derudover har de en køkkenbutik, hvor de tilbyder komplette køkkenløsninger til såvel private som erhverv. Med eget snedkerværksted, tilbydes der skræddersyede løsninger til individuelle behov.

Læst i alt:

134 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke