DAF

16. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF med nyt 3D-værktøj

16. juli 2018 - 01:44

DAF Trucks har sat en ny standard for, hvordan man skaber den ideelle lastbil online. DAF's nye 3D-lastbilkonfigurationsværktøj viser alle tilgængelige akselkonfigurationer og førerhusvarianter og samtidig kan alt tilgængeligt fabrikstilbehør vælges – og det hele er i 3D. Den konfigurerede lastbil kan deles direkte med forhandleren og opbyggeren – det reducerer leveringstiden og sikrer maksimal effektivitet.

 

Dataene, som DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj bruger, hentes online direkte fra de originale designfiler hos DAF. De er med andre ord 100% nøjagtige. Det er unikt i automobilindustrien.

 

Alle tilgængelige varianter og alt ekstraudstyr

 

Med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj kan man online konfigurere den optimale lastbil til ethvert formål. To, tre eller fire aksler, enkelt- eller dobbeltmonteret, styret eller ikke-styret bogieaksel, Day Cab, Sleeper Cab eller et af de ekstra rummelige Space eller Super Space Cab – alle tænkelige varianter af trækkere og forvogne kan konfigureres online. Derudover kan man konfigurere alt fabrikstilbehør. Som en ekstra funktion kan man med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj placere komponenter som f.eks. brændstoftanke, efterbehandlingssystemer og batteribokse helt nøjagtigt – og gennemgå dem minutiøst.

 

Tjek med det samme

 

Den virtuelle lastbil kan drejes 360 grader, mens man arbejder med specifikationerne online, så man med det samme kan tjekke, om valget af chassis, førerhus og ekstraudstyr er optimalt i forhold til anvendelsesområdet og til den opbygning, man har i tankerne. Det er en særlig vigtig funktion for opbyggeren, som med det samme kan se, om de rigtige komponenter er placeret det rigtige sted. Med DAF's 3D-lastbilkonfigurationsværktøj er det med andre ord muligt at dele en hel køretøjsspecifikation direkte med opbyggeren.

 

Hjælp fra forhandleren

 

Hvis der er brug for hjælp, vil DAF forhandleren naturligvis med glæde hjælpe med specifikationerne for lastbilen. Transportfirmaet kan også sende den valgte konfiguration direkte til DAF-forhandleren for at få et konkurrencedygtigt tilbud.

 

DAF's nye 3D-lastbilkonfigurationsværktøj er tilgængeligt på de europæiske DAF-websteder.

Læst i alt:

542 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger