DAF

6. august 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

DAF med Super Space Cab til Bechs

6. august 2018 - 01:43

BECHs & ABC Flytteforretning har rødder helt tilbage til 1897. Alligevel er den en topmoderne flytteforretning og har i mange år - ud over at udføre traditionelle flytninger for private og virksomheder internt i Danmark - været specialist i internationale flytninger til og fra det meste af Europa og verden samt møbelopbevaring. Ikke to flytninger er ens, så derfor satser virksomheden på skræddersyet materiel til de mange forskellige typer flytninger.

 

BECHs & ABC Flytteforretning har, lige som ved de seneste mange lastbilindkøb, overladt det til Lastbilmægleren v. Carsten Lykke i Hedensted at sørge for indkøb af ny lastbil. Efter mange års samarbejde kender Carsten Lykke virksomhedens behov, så det er endt med en DAF XF 450 FAN 6x2 med fast glasfiberkasse samt undermonteret kærretræk til kørsel med en 2-akslet kærre.

 

Opbygningen har Carsten Lykke overladt til Henning Christiansen fra Farre Karosserifabrik i Farre mellem Silkeborg og Aarhus.

 

Flyttegods hører som regel ikke til i den tunge ende, så derfor er den nye bil specificeret for størst mulig volumen. Bilen har en chassishøjde på blot 950 mm fra fabrikken takket være ekstreme lavprofildæk helt ned i 50-profil samt DAF’s særlig lave luftaffjedring. Glasfiberkassen er 9,5 meter lang, 2,55 meter bred og 2,83 meter høj indvendigt. Det giver et rumindhold på godt 68 m3, og dertil kommer ca. 33 m3, hvis bilen har en 20’ container med på kærren.

 

For at gøre håndteringen af flyttegodset så effektiv og hurtig som muligt, er kassen udrustet med fuld sideåbning i højre side, dobbelte bagdøre samt bagmonteret Z-lift med 2,5 tons løftekapacitet og 2,3 meter eloxeret alu-liftplade.

 

 

Effektivitet, fleksibilitet og komfort

 

Hos BECHs & ABC Flytteforretning tænker de ikke kun på effektivitet og fleksibilitet. Flyttemændenes arbejdsmiljø har også høj prioritet, så derfor er den nye DAF XF 450 udrustet med al tænkeligt komfortudstyr til de lange ture rundt i Europa, herunder fuld læderkabine. Det luftaffjedrede Super Space Cab-førerhus er DAF’s mest rummelige og luksuriøse, fører- og passagerstol er ligeledes luftaffjedret, lige som bilen er luftaffjedret på alle tre aksler. Mere komfortabelt og skånsomt kan det ikke blive.

 

Den 6-cyl. MX11-rækkemotor på 450 hk er for nylig opgraderet i forhold til forgængeren på 440 hk med potentiale på op til 7 % bedre brændstoføkonomi end forgængeren - som i forvejen gik langt på literen. Gearkassen er ZF’s nye 12-trins TraXon med fuldautomatisk gearskifte og Eco-Roll funktion. Endelig er bagtøjet af en ny type med blot 2,21:1 i udveksling, hvilket giver meget lave og økonomiske motoromdrejninger ved motorvejshastighed på trods af de lave 60-profildæk på trækakslen.

Trafiksikkerheden tilgodeses blandt andet ved hjælp af fartpilot med Predictive Cruise Control, dvs. automatisk regulering af hastigheden i forhold til vejens forløb, ACC/AEBS afstandsmåler til de forankørende samt nødbremseassistent, vognbaneassistent, EBS-skivebremser, LED-forlygter, mm.

Læst i alt:

583 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger