DAF

11. september 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF nr. 10 til vognmand fra Tørring

11. september 2019 - 01:44

Morten Larsen står i spidsen for vognmandsforretningen Morten Larsen & Søn Transport i Tørring og har netop fået leveret endnu en ny DAF til den efterhånden imponerende vognpark. Når vi kommer frem til nytår, er der efter planen kommet yderligere to DAF’er i vognparken, som så vil bestå af 10 ”Tulipan-raketter”, én ”Södertälje-vibrator” og én ”Italian Stallion”.

 

»Den seneste i rækken er en XF 530 twin-steer trækker. Det er min erfaring, at den faktisk går endnu længere på literen end 480’erne, så derfor var valget ikke svært,« siger Morten Larsen.

 

Vognparken består udelukkende af 3-akslede trækkere bortset fra en enkelt 2-akslet samt en forvogn. De er alle beskæftiget med bl.a. distributionskørsel i hele Danmark og udfører alt fra kurér-kørsel til transport af paller og full-loads, temperaturreguleret gods, træpiller, ammoniak og andet farligt gods, specialtransport på 2-, 3- og 4-akslede trailere samt som modulvogntog. En af de kommende DAF’er bliver opbygget med hydraulik-anlæg, så Morten Larsen & Søn Transport også kan tilbyde kunderne dén service.

Den nyeste XF 530 er opbygget med en klassisk ESA-Line opbygning med skammel, heldækkende alu-dørkplade, komplette sideskørter inkl. G-strenge, værktøjsskabe, ADR-udstyr mv. Indendørs er det omfattende DAF fabriks-udstyr med bl.a. fuld læderstue suppleret med ekstra skabe og LED-lys i himlen fra Fix Autopolstring i Padborg samt air-cooler monteret i taglemmen.

 

Alle DAF’erne er leveret af ESA Trucks Danmark i Kolding ved salgskonsulent Thomas Poulsen.

Læst i alt:

1401 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger