DAF

18. december 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DAF og Nyscan Trucks: Papir på forholdet

18. december 2018 - 02:45

Mindre end to måneder efter, at Nyscan Trucks A/S offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF-partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter nu fået papir på hinanden. Nyscan Trucks er allerede i fuld gang med at indrette DAF-lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er allerede ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder.

 

Den hollandske lastbilproducent DAF er repræsenteret af ca. 1.000 autoriserede salgs- og serviceforhandlere på det europæiske marked. Der er netop kommet én mere på listen, nemlig NYSCAN Trucks A/S med kommende afdelinger i Køge på Sjælland og Sakskøbing på Lolland.

Erfarne folk

- Blækket på kontrakten er kun lige blevet tørt, og vi er rigtig glade for at have fået NYSCAN Trucks med på listen over autoriserede DAF partnere. Bag NYSCAN Trucks står meget erfarne lastbilfolk, der kan bidrage til at løfte vores position øst for Storebælt, siger adm. direktør Michiel Kuijs hos den danske DAF importør, DAF Trucks Danmark A/S.

 

- Vi bliver gang på gang bekræftet i, at DAF producerer nogle af de bedste lastbiler i Europa. Det ses tydeligt på vores europæiske markedsandel, som har været støt stigende de senere år og nu ligger på ca. 16,6 %. Desværre har vi ikke kunne se det lige så tydeligt på vores markedsandel i Danmark, især ikke øst for Storebælt, men det er vi overbeviste om, at NYSCAN Trucks kan bidrage til at lave om på, fastslår Michiel Kuijs.

Store forventninger

Hos NYSCAN Trucks er der også store forventninger til fremtiden på det østdanske lastbilmarked.

 

- Vores organisation er lille og ny, men den udspringer af mere end 50 års salgs- og serviceerfaringer i branchen. DAF er kendt for at producere rigtig gode køretøjer i både det lette, mellemtunge og tunge segment, og vi vil fremover kunne yde service og kundeopbakning på samme høje niveau på vores moderne lastbilanlæg på Skandinavisk Transportcenter i Køge og på Industrivej i Sakskøbing, siger direktør Christian Barsøe fra NYSCAN Trucks.

 

- Håndværkerne er allerede i fuld sving med indretning og ombygning af vores kommende DAF servicecentre, og vi har også allerede ansat de første dedikerede DAF medarbejdere, der skal tage sig af kunderne. Vi forventer at slå dørene op i Køge lige i starten af det nye år og et par måneder senere i Sakskøbing, fastslår han.

De første mekanikere og lagerfolk hos NYSCAN Trucks er på skolebænken her i december for at lære om DAF’s lastbiler, diagnoseværktøjer, reservedelssystemer mv., og den nye DAF partner planlægger et stort Åbent Hus arrangement, når alt det praktiske er faldet på plads i løbet af foråret.

Læst i alt:

21 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger