DAF

29. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

DAF supertræk til Trifa Transport i Horsens

29. juni 2020 - 01:44

Hvad gør man, når en god chauffør ønsker sig en ny DAF til erstatning for en ældre DAF, der har kørt upåklageligt i over fem år? Giver ham en ny DAF! Det er præcis, hvad vognmand Morten Trier i Horsens har gjort. Hans gode chauffør Henning Asving har gennem de seneste godt 5½ år rundet næsten 800.000 problemfri kilometer i en DAF XF 510 med påhængsvogn ved distributionskørsel af dagligvarer i hele Danmark.

 

Da det var tid til et nyt træk, blev det selvfølgelig en DAF XF 530 FAR med ligeledes ny 3-akslet HFR-påhængsvogn. Begge enheder er opbygget med faste alu-kasser og Z-lift af PLK Karosseri i Hedensted. ESA Trucks Danmark A/S i Kolding har leveret chassiset, PM Lastvognsservice A/S i Hedensted har stået for koordinering af opbygning samt slutklargøring, FIX Autopolstring i Hedensted har stået for indretningen af førerhuset, og Nørre Snede Autolak A/S har malet hele herligheden.

»Det er vigtigt for mig, at alle leverandørerne får stor ros for deres håndværk, fleksibilitet og indsats, for hele processen er gået lige efter en snor,« siger Morten Trier og tilføjer:

 

»På trods af corona-krisen, der har givet store udfordringer hos mange af leverandørerne, blev det færdige træk leveret med blot 14 dages forsinkelse. Det synes jeg er godt klaret - situationen taget i betragtning.«

 

Selv om chauffør Henning Asving udtrykkeligt havde bedt om en ny DAF til erstatning for den gamle, er der ikke garanti for, at Morten Trier opfylder sine chaufførers ønsker. Han regner altid på den samlede pakke med chassis, opbygning, serviceomkostninger, brændstoføkonomi, reparationshistorik mv., når han investerer i nyt grej, men det var heldigt for Henning Asving, at DAF-pakken også denne gang var den mest konkurrencedygtige set med Morten Triers øjne.

»Jeg har kun to mærker i min vognpark på pt. 16 enheder - heraf 12 trækkere og 4 forvogn/hængertræk. Det ene mærke er DAF, og det andet er et svensk mærke fra Stokholm-området. De seneste 1½ år har jeg fået leveret fire DAF’er gennem ESA og PM Lastvognsservice, og det er ingen tilfældighed,« fastslår Morten Trier.

 

Som det fremgår af billederne, skal den nye DAF XF 530 distribuere dagligvarer for REMA 1000 i hele Danmark. Det er en af Trifas rigtig store kunder, men Trifa kører også både speditionskørsel i Norge og Sverige med stykgods i gardintrailere samt løser transportopgaver for egne kunder og andre vognmænd og kolleger.

Læst i alt:

1836 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger