DAF

19. oktober 2020 - 13:00

App linkNu på Google Play

DAF XF kåret som "Fleet Truck of the Year 2020"

DAF XF kåret som

19. oktober 2020 - 13:00

For andet år i træk er DAF XF blevet kåret som "Fleet Truck of the Year" ved Motor Transport Awards. Titlen er den tredje sejr på fem år for XF-serien og er DAF's 19. pris som "Fleet Truck of the Year", siden den første Motor Transport Awards blev uddelt i 1986.

 

Da dommerpanelet, der uddeler "Fleet Truck of the Year"-prisen, omfatter indflydelsesrige vognparkoperatører, anses anerkendelsen ofte som en af de vigtigste titler inden for transportsektoren i Storbritannien. DAF XF blev rost for "fremragende værdi for pengene, bedste support og godt chaufførappeal". Derudover blev "den fantastiske brændstoføkonom"i, den store tilgængelighed af reservedele og de lave vedligeholdelsesomkostninger nævnt.


- Titlen understreger det, vi allerede vidste: Vores XF er den bedste løsning til enhver transportør, der er på udkig efter den bedste lastbil til langturskørsel og kørsel med tung last på markedet, udtalte Richard Zink, salgs- og markedsføringsdirektør og medlem af bestyrelsen hos DAF Trucks.

Læst i alt:

637 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke