DAF

12. november 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Flot DAF-topmodel til Vemmelev

12. november 2021 - 01:44

Kenneth Buch, der er ejer af KB Transport & Søn A/S, hentede i fredags sin nye DAF.
 
Kenneth Buch fortæller, at hans chauffører hovedsageligt kører med eksport (medicin og fødevarer) rundt omkring i Europa i flere dage ad gangen, og derfor vil han gerne have, at de oplever en komfort i verdensklasse. Han uddyber, at chaufførerne ofte skal være væk fra deres familier en uge ad gangen, så det er vigtigt for ham, at de trives. Derfor har vi sørget for, at udstyret på den nye DAF lastbil ikke kun er i top udvendigt, men også indvendigt.
 
Indvendigt opleves et lyst retro-look i læder og en specialbygget seng og skabe der får lastbilen til at fremstå anderledes og eksklusiv.
 
Bilen er lavet med specialbyggede tanke, så de kan indeholde så meget diesel som muligt til de lange ture.
 
Derudover:
 
• 530 HK
• 3-akslet trækker med styrbar bogie-aksel og fuld luftaffjedring på alle aksler
• Fuld udstyret med aircooler, AICC afstandsradar, intelligent fartpilot, læderpakke, stor Pioneer radio med 7” skærm, navigation og Apple Carplay.
 
Kenneth Buch har været vognmand i 17 år og har selv kørt lange ture og savner det i den grad. Han er bekymret for, om vi i fremtiden vil opleve mangel på chauffører og håber derfor hans lastbiler vil tiltrække chaufførerne og at han kan bibeholde de nuværende. Han har i alt 15 lastbiler og én DAF i forvejen, som han har været utrolig glad for, og han har derfor valgt at købe endnu en DAF hos Nyscan Trucks. Han har yderligere bestil 2 stk. af de nye DAF XG+ hos Nyscan Trucks, som skal leveres i det nye år.

Læst i alt:

8543 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger