DAF

4. september 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Frisk trækker til gods og grønt

4. september 2018 - 02:15

I/S Anders og Steen Hansen, Bogense, har modtaget en ny DAF XF 480 6x2, leveret af direktør Anders Larsen, Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye trækker kører fremover for kundens vognmandsforretning og tilhørende gartneri. Den nye bil kører herunder med grøntsager for flere små frilandsgartnerier, der leverer varer til Fyn, Jylland og Holland.

 

Den nye trækker er bl.a. udstyret med en 12-trins automatisk gearkasse, Super Space Cap førerhus med kofanger i galvaniseret stål, to taglygteenheder med projektør- og markeringslygter. En 500 liter stor dieseltank i aluminium suppleres også af en opbevaringsboks til anhængertilslutninger bag førerhuset.

 

Kabinen har blandt andet et luftaffjedret Luxury Air førersæde med højt ryglæn, justerbar skulderstøtte og to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter samt klimaanlæg, der automatisk styrer kabinens temperatur, blæseren, luftfordelingen og airconditionsystemet.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger