DAF

3. oktober 2017 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hollændere lægger an til nordisk offensiv

3. oktober 2017 - 02:20

Verden er måske snart ikke, hvad den har været - set fra landevejene i Norden.

I Sverige, Norge og Finland er det traditionelt Scania og Volvo, der er 'kongerne' på vejen - eller i hvert fald på klar hjemmebane hos en meget stor gruppe af fans bag rat og skriveborde.

 

Mange chauffører og vognmænd har i mange årtier peget på de to nordiske storfavoritter, når der investeret i ny bil. Således kører netop Volvo og Scania traditionelt ind på de to øverste pladser på den danske og nordiske salgsliste, når de gælder nye lastbiler og trækkere.

 

Men i løber af 3-4 år har DAF en ambition om at fordoble salget af nye biler til Sverige, Norge og Finland, lige som importselskabet DAF Trucks Danmark, ejet af DAF i Eindhoven, arbejder hårdt på at udvide sit forhandler- og servicenetværk i Danmark.

I Sverige, Norge og Finland er det den nye DAF-organisation Nordic Truckcenter, der skal sende endnu flere nye DAF-biler ud på de nordiske veje.    

Aktuel er Nordic Truckcenter således ved at opbygge en ny salgsorganisation, der bl.a. opruster med en række nye sælgere i de tre nordiske lande. Sælgere der suppleres af en række nye servicesteder i de tre lande.

 

Det er meldingen til Vognmandens Fagblad, der netop nu ser nærmere på nye DAF-modeller ved en præsentation lige syd for Barcelona.

 

Læs meget mere i Vognmandens Fagblad (Trans Inform) i oktober.   

Læst i alt:

4 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger