DAF

20. juli 2020 - 00:01

App linkNu på Google Play

Markant DAF-gennembrud på Balkan

Markant DAF-gennembrud på Balkan

20. juli 2020 - 00:01

DAF har leveret 44 fuldt udstyrede renovationsbiler til Beograd, hovedstaden i republikken Serbien. Leveringen omfatter LF- og CF-lastbiler med forskellige chassiskonfigurationer og opbygninger. DAF-køretøjer udgør nu halvdelen af Beograds renovationsbiler på i alt 200 køretøjer.

 

Gradska Ćistoća er ikke kun ansvarlig for al affaldsindsamling i Beograd, men også for rengøring af gaderne og for at holde vejene farbare i tilfælde af snefald. Ud over renovationsvogne udstyret med sidelæssere og toplæssere med en kapacitet på 18 og 22 m3 omfattede ordren også tankvogne til at spule gaderne og fejevogne, der nemt kan omdannes til sneplove om vinteren.

 

»Vi har aldrig tidligere set en ordre af denne størrelse i Serbien. Sammen med DAF-forhandleren Braca Crnomarkovic har vi leveret en samlet pakke, der passer perfekt til behovene hos Gradska Sinistoća. Dette renovationsfirma har nu en vognpark på omkring 100 DAF køretøjer, der bidrager til at holde gaderne i Beograd rene. Og det er noget, vi er meget stolte af,« siger Richard Zink, der er medlem af DAF's bestyrelse med ansvar for marketing og salg.

Læst i alt:

1441 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger