DAF

28. september 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

New Generation DAF XF kåret som "Fleet Truck of the Year 2022"

New Generation DAF XF kåret som

Laurence Drake (i midten, administrerende direktør for DAF Trucks UK) sammen med Clare Balding (vært), Nigel Beckett (DAF Trucks UK, Parts Sales & Marketing Director, Ian Grant (DAF Trucks UK, Aftersales Director), Russell Patmore (DAF Trucks UK, Sales Director), Daniela Patrizi (Texaco Lubrits) og Steve Hobson (redaktør på Motor Transport). Pressefoto

28. september 2022 - 01:44

New Generation DAF XF er kåret som "Fleet Truck of the Year 2022" i Storbritannien ved Motor Transport (MT) Awards i London. Det er fjerde gang i træk, at DAF modtager den anerkendelse.

 

New Generation XF indgår i DAF’s serie af New Generation-lastbiler til lang og tung transport, som også omfatter modellerne XG og XG⁺. Det er de første og eneste lastbiler på markedet, der overholder de nye EU-bestemmelser for masser og dimensioner.

 

DAF sætter rekord ved at vinde Motor Transport Awards for fjerde gang i træk og for femte gang i løbet af syv år. Det bringer DAF og Leyland op på 21 sejre i kategorien siden den første prisuddeling i 1986.

Motor Transport Awards er en vigtig begivenhed i den engelske transportbranche, hvor vinderne anerkendes for deres fremragende resultater. Prisen uddeles af et indflydelsesrigt dommerpanel bestående af personer fra højtprofilerede aktører, der repræsenterer hele transportbranchen.

 

- Vi er begejstrede over, at vi har vundet igen, sagde administrerende direktør for DAF Trucks UK, Laurence Drake.

 

- New Generation XF er – sammen med flagskibene XG og XG⁺ – et rammende navn: Det repræsenterer i sandhed fremtiden inden for lastbilers design og ydeevne.

Læst i alt:

324 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger