DAF

5. marts 2019 - 02:27

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny DAF-forhandler på Sjælland og Lolland-Falster

5. marts 2019 - 02:27

Med Nyscan Trucks A/S har DAF fået en erfaren og kompetent repræsentant i familien. Nyscan har allerede mere end 50 års erfaring med salg og service i lastbilbranchen.

 

Stærk partner, godt placeret

Marketingmanager Rita Hansen, DAF Trucks Danmark:

- Vi er meget glade for at have Nyscan Trucks som ny eneforhandler for DAF på Sjælland og Lolland Falster. Vi søgte en stærk partner, der passer til vores vækststrategi. Især i Østdanmark, hvor markedsandelen er relativ lille i forhold til det europæiske gennemsnit, er der for DAF store muligheder. Nyscan Trucks har i de forløbne årtier opbygget et enormt kundenetværk. Gennem Nyscan stifter kunderne nu kendskab til vores mærkes service og produkter.

 

Ud over Nyscan Trucks’ ekspertise er det også af stor betydning, at virksomheden har afdelinger på strategisk vigtige placeringer. Salgs- og serviceafdelingen i Køge, nær København, samt serviceafdelingen i Sakskøbing på Lolland ligger klods op ad motorvej E47, den vigtigste forbindelse fra og til Tyskland og Sverige.

Store investeringer

- Vi har foretaget store investeringer for at gøre begge afdelinger helt klar til det nye eventyr. Vi har også ansat nye salgs- og eftersalgsmedarbejdere med DAF-ekspertise og er helt driftsklare, når forhandlerkontrakten officielt træder i kraft den 1. marts i år, siger Christian Peter Barsøe, direktør for Nyscan Trucks A/S.

 

Han tilføjer:

- Vi er meget begejstrede. Vi var også på jagt efter en ny, stærk partner. DAF er det bedste valg, vi kunne have truffet, nu da vores forhandlerkontrakt med et andet lastbilmærke er ophørt efter mange år. Det er tid til at se fremad og sætte alle kræfter ind. Vi har stor tillid til DAF og er overbevist om, at vi vil overraske på alle områder - fra salg til eftersalg og kundetilfredshed. Der er strålende perspektiver for os i fremtiden.

Om DAF Trucks N.V.

Datterselskab af amerikanske Paccar Inc., en af verdens største producenter af tunge lastbiler.

DAF Trucks har produktion i Eindhoven, Holland, Westerlo, Belgien, Leyland, Storbritannien, og i Ponta Grossa, Brasilien. Over 1.000 forhandlere og servicesteder i Europa og i resten af verden.

Læst i alt:

50 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger