DAF

8. juli 2021 - 21:28

App linkNu på Google Play

Ny DAF-generation bliver revet væk

Ny DAF-generation bliver revet væk

8. juli 2021 - 21:28

Mindre end en måned efter den officielle lancering har DAF allerede modtaget mere end 1.000 bestillinger på den nye generation af DAF XF-, XG og XG+-lastbilserierne.

 

Den nye DAF-generation går i produktion i oktober med nye standarder for rummelighed i førerhuset – særligt i det nye flagskib, XG+. De nye DAF-kabiner er baseret på en helt ny konstruktion, som afløser den hidtidige førerhus-platform, som DAF har bygget på i mere end tre årtier.

 

- Aldrig før i vores mere end 90 år lange historie har vi modtaget 1.000 kundeordrer så hurtigt efter en officiel lancering, siger Richard Zink, salgs- og marketingdirektør hos DAF Trucks.

 

- Og det selvom den nye DAF-generation først går i produktion i oktober, og langt de fleste af vores kunder har slet ikke set vores fantastiske nye lastbiler på tæt hold endnu. Det viser, at vi har påbegyndt fremtiden ved at lancere en serie af revolutionerende lastbiler, som er en ægte ”game changer” i forhold til effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort.

Læst i alt:

1278 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger