DAF

27. juli 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny DAF XF 450 til Charlottenlund

27. juli 2018 - 01:43

Dennis Kaysen i Charlottenlund har udskiftet sin DAF XF105 4x2 flyttebil med en spritny DAF XF 450 FAR 6x2. Og når det nu skulle være, kom der også lige et par nye 50 m3 Krone skifteladskasser med ved samme lejlighed.

 

Det skriver DAF Trucks Danmark på deres Facebook-side.


Den nye DAF anvender Dennis Kaysen i sit lille enkeltmandsfirma til flytteopgaver over hele Europa. Han flytter primært for private, men tager også en erhvervsflytning med, hvis det passer i planlægningen.

 

Det er ESA Trucks Danmark A/S og salgskonsulent Kim Heissel Lassen i Kolding, der har stået for leveringen af den nye DAF.

 

Bilen er specificeret med DAFs MX11-motor på 450 hk. Den er kombineret med en 12-trins ZF TraXon-gearkasse med integreret Intarder hjælpebremse samt DAF-bagaksel med 2,21:1 i udveksling på grund af lavprofildækkene på trækakslen. Dertil kommer motoromdrejningstallet til at ligge helt perfekt ved motorvejshastighed, og Dennis Kaysen forventer sig meget af denne drivline, hvad angår brændstofforbrug.

For en sikkerhed skyld er bilen specificeret med trækbjælke til eventuel montering af træktøj, hvis der på et senere tidspunkt bliver brug for at spænde en påhængsvogn eller kærre efter den nye bil på de lange ture rundt omkring i Europa.

 

Bilen er opbygget med skifteladsramme, bagmonteret Z-foldelift, værktøjskasser og sideskørter hos TR Auto & Dieselservice ApS/Brdr. Rasmussen i Odense. Chassiset er malet af Ingemanns Autolakering ApS i Padborg, mens førerhuset er malet i metallak på DAF-fabrikken i Eindhoven.

 

Læst i alt:

856 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger