DAF

12. november 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny DAF XF 530 til De Nova

12. november 2018 - 01:43

De Nova ApS har fået leveret en ny DAF XF 530 FTS SSC, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

 

DeNova ApS er en privat virksomhed, der stræber på at genanvende og udnytte så meget som muligt af de ressourcer, som hver dag bliver smidt ud som affald. De holder til nær havnen i Frederiksværk og arbejder primært sammen med industrivirksomheder og forbrændingsanlæg rundt om i Danmark. De sorterer jern, aluminium og andre metaller fra, så de kan genanvendes i andre oparbejdningsanlæg. Desuden sorterer de også forskellige plastiktyper fra som senere genanvendes af plastikindustrien.

 

Drivlinie: MX-13 6 cylinder multimomentdieselmotor, 12,9 liters som yder 390 kW (530 HK) Euro 6, automatisk gearkasse med direkte kraftoverførsel, TraXon, 12 trin.

Førerhus: Super Space Cap førerhus med kofanger i galvanise- ret stål, to tilfulde lygteenheder med store lygteglas, der er integreret i de runde hjørner på førerhustaget.

 

Chassis: Aluminiumsbrændstoftank med integreret trin, LED arbejdslampe bag førerhuset, batterikasse i overhæng i bag.

 

Kabinen er blandt andet spækket med detaljer som luftaffjedret Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter, med luksushåndtag under den nederste køje samt klimaanlæg, som automatisk styrer kabinetemperaturen, blæseren, luftfordelingen, hydraulikanlæg og aircondition systemet.

 

Den nye DAF er leveret af Emil Villadsen fra LASTAS TRUCKS DANMARK A/S

Læst i alt:

1045 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger