DAF

7. april 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nye funktioner i DAF Connect

Nye funktioner i DAF Connect

7. april 2021 - 01:44

DAF Trucks tilføjer igen en ny funktionalitet til DAF Connect - platformen for online vognparkstyring.

 

Flere og flere af de lastbiler, der ruller af DAF's samlebånd, er udstyret med DAF Connect plaformen. DAF's onlinevognparkstyringssystem giver et overblik over, hvordan chauffører, køretøjer og logistiske processer præsterer, når som helst og hvor som helst. Disse data hjælper med til at øge køretøjets oppetid, reducere driftsomkostningerne og opnå optimal lastbileffektivitet.


En ny funktion i DAF Connect-portalen er en webshop, der hjælper transportvirksomheder med at administrere deres DAF Connect-abonnementer med blot et enkelt museklik. Det betyder, at kontrakter kan udvides med ekstra tjenesteydelser online, hvilket øger brugervenligheden og effektiviteten.


- Webshoppen gør det meget nemt at administrere abonnementer, siger Jorg Wijnands, marketingchef hos DAF Connect.

- Onlineinstrumentpanelet viser hurtigt, hvilke apps der er tilgængelige til køb eller udvidelse. En anden nyskabelse er forbedringen af DAF Connect Open Platform. DAF Connect er baseret på betroede partnerskaber mellem udvalgte tredjepartsleverandører og understøtter nu nem integration med eksisterende vognparkstyringssystemer og transportstyringssystemer.


- DAF Connect Open Platform gør det også muligt for betroede tredjepartsleverandører af vognparkstyringssoftware at hente data direkte fra Connect. Dette mindsker antallet af dyre hardwaremoduler i bilen og muliggør plug-and-play-integration, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger for vores kunder.

 

Læst i alt:

823 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger