DAF

3. juli 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Stor ordre til lille lastbilmægler

3. juli 2018 - 01:43

I Hedensted driver Carsten Lykke en lille enkeltmandsforretning med uafhængig rådgivning og levering af lastbiler. Han kalder sig for Lastbilmægleren og leverer normalt én eller to nye lastbiler ad gangen til mindre vognmænd og transportvirksomheder, der lægger vægt på ordholdenhed og levering til aftalt tid og pris.

 

Derfor har det været noget af en mundfuld for Carsten Lykke, at en ordre fra K. Hansen Transport A/S i Vejen tidligere i år lød på hele 18 nye DAF-lastbiler inkl. div. kran- og ladopbygninger, ombygning og renovering af påhængsvogne mm.

 

Hovedparten af de mange nye DAF har inden for de seneste par måneder fået sat nummerplader på og er sat i drift i hos K. Hansen Transport, hvor man er rigtig godt tilfreds med de foreløbige leverancer.

 

Travlhed i lastbilbranchen

 

De 18 nye DAF består af 12 trækkere, to krantrækkere, to forvogne, en forvogn med kran samt en forvogn med presenningopbygning. Sidstnævnte skal blandt andet køre med korn- og foderstoffer med den forlængede og renoverede påhængsvogn, som Carsten Lykke også har stået for.

 

Leverancen af de mange nye DAF til K. Hansen Transport gik i gang i marts, og de sidste bliver efter planen leveret lige efter sommerferien. K. Hansen Transport råder dermed over i alt 20 DAF ud af en flåde på cirka 60 lastbiler. Hen over sommeren bliver vognparken midlertidigt lidt større, idet ca. 15 brugte lastbiler af tysk og svensk herkomst, som K. Hansen Transport efter planen skal returnere efter endt leasingperiode, vil overlappe de nye DAF i nogle måneder på grund af stor travlhed.

Læst i alt:

2102 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger